Dino-Lite professionellt stativ för precision och flexibilitet, vårt bästa stativ som rekommenderas för alla högpresterande Dino-Lite mikroskop

3.767 kr

 

Beskrivning

43-RK-10A Dino-Lite Stativ Professionella > Med finjustering, Dino-Lite Stativ Professionella > ESD-säkert, Dino-Lite Mikroskop > Storsäljare för industriapplikationer

Dino-Lite RK-10A är en robust och stabil high-end stativlösning som kan användas med alla professionella Dino-Lite-modeller. Den är konstruerad av fjädrande rostfritt stål och lätt aluminium och erbjuder en mycket exakt finfokusjustering samt en snabbkopplingsfunktion.

Snabbkopplingsknappen möjliggör snabb och bekväm vertikal rörelse och finfokusjusteringsknappen är särskilt användbar vid hög förstoring. Denna modell innehåller också ett justerbart säkerhetsstopp för att förhindra att mikroskopet vidrör provet. Den justerbara horisontella armen har en räckvidd på 15 cm med 360 graders rotation och den extra armen (RK-10-EX ingår) ökar dess effektiva räckvidd för att observera större föremål.


Med dessa funktioner är RK-10A det perfekta tillbehöret för exakt orientering och positionering för maximal produktivitet och användarvänlighet i ett brett spektrum av miljöer, inklusive industriella,vetenskapliga och laboratorieinställningar.

Kompatibilitet
Kompatibel med:Alla Dino-Lite-modeller
Hölje
Mått15 cm (B) x 22 cm (L) x 23 cm (H)
Vikt1,10 kg
Funktioner
ESD-säkerJa
Information
PaketinnehållStativ,HD-P1 hållare,RK-10-EX horisontell arm
Garantiinformation2 års europeisk garanti
Tillbehörssortiment:Professionella stativ

Ytterligare information

Polarisator

Produkt-typ

Specialfunktioner

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dino-Lite professionellt stativ för precision och flexibilitet, vårt bästa stativ som rekommenderas för alla högpresterande Dino-Lite mikroskop”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *