Beskrivning
52-PA202X-016-019
52-PA202X-016-019
Skala | Medium | Måttenhet | Display visar | Mätområde | Upplösning | Precision |
---|---|---|---|---|---|---|
016 | Glycerin | % Volume/Volume | Glycerine %v | 0 till 100 | 0.1 | 0.1 |
019 | Glycerin | Fryspunkt °C | Glycerin °C | 0 till -43 | 1 | 1 |
Få omedelbar och exakta mätningar av glycerin koncentration och fryspunkt. Palm Abbe refraktometer är snabb, bekväm och lätt att använda. Förlägga enkelt en droppe eller två av glycerin i rostfritt stål provbrunn och trycker på en knapp. Den specialdesignade mikroprocessorn ger en nästan omedelbar avläsning av glycerin koncentrationen i procent av volym eller fryspunkt i grader Celsius. Olinjära temperaturkompensering är automatisk och försäkrar att vätskor testade mellan 0 och 50 °C ( 32 till 122 °F) mäts exakt.
Glycerin koncentration och fryspunkt är lätt att läsa på den stora bakgrundsbelysta LCD-displayen, även i svagt ljus. Digitala mätvärden bort subjektivitet i samband med tolkning där en gränslinje korsar liten skala divisioner. Och det är så enkelt att använda! Användargränssnittet består av två knappar, en för att avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ.
Kalibreringen är automatisk och kräver inte användning av särskilda kalibreringslösningar eller verktyg. Palm Abbe refraktometer för glycerin kalibreras automatiskt till vatten och är redo att användas inom några sekunder. Inga fler skruvar till varv och inget att justera.
Palm Abbe är ett fjärde generationens digitala handhållna refraktometrar som placerar laboratorieprecision i handflatan av din hand. Inte bara laboratorieprecision, men laboratorieprecision till priset av en traditionell analog refraktometer. Det är precis den typ av fet, banbrytande teknik du förväntar dig från MISCO, företaget som banat väg för den digitala handhållna refraktometrar.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.