Måttband, digitalt & mäthjul

Köp Måttband, digitalt & mäthjul i vår webshop metrologi.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!

Visa:
Sortera efter:
Digitalt måttband 5 meter
Digital måttband är utrustade med en 19 mm breda band, vilket är försett med en tydlig gradering. Digital indikering är konvertibla från externa till interna mätningar och kan nollställas på något ställe på bandet. Mätområde: 0-5 m. Upplösning: 1 mm. Noggrannhet: ± (0,3 0,2L) mm (L i m) mm/tum k...
500 kr
475 kr
KÖP
64-909341
Mäthjul, digitalt
Med denna mätning av långa avstånd mätningar kan göras snabbt och enkelt. Mätområde: 0 - 10 000 m upplösning: 0,1 m noggrannhet:
650 kr
618 kr
KÖP
64-909518
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Metrologi är läran om att mäta. Ibland förväxlas metrologi med meteorologi som ju är en vetenskap för att förutsäga väderlek.

Vi som arbetar på metrologi.se har lång erfarenhet inom mätteknik. Våra mätinstrument spänner från termometrar över fuktmätare, refraktometrar, mekaniska mätdon och optiska mätinstrument som mikroskop och mätskalor.

Våra kunder är stora svenska börsnoterade verkstadsföretag och bioteknikbolag hela vägen ner till små enmans konsultbolag.

Vi hoppas du finner vad du söker hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor.

Väl mött

Med vänlig hälsning

Vi på Metrologi.se

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS