Inspelare på mobil

Dino-Lite Mobila Lösningar         För fältarbete har Dino-Lite tagit fram en bärbar lösning med ett mikroskop ansluten till en 5-tums LCD-display.Kännetecken:- Lätt att ta med sig- Liten - fickformat- InspelningInspelning gör du  på ett microSD-kort, varefter de lätt kan överföras till  din dator via USB-kabel eller  direkt i en kortläsare. Användningsområden:I arbetssituationer där du inte kan eller vill ta med en bärbar dator.- Vetenskapligt fältarbete- Inspektioner i industriella smutsiga miljöer- Brottsplatsundersökningar- Fältbiologi

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Metrologi är läran om att mäta. Ibland förväxlas metrologi med meteorologi som ju är en vetenskap för att förutsäga väderlek.

Vi som arbetar på metrologi.se har lång erfarenhet inom mätteknik. Våra mätinstrument spänner från termometrar över fuktmätare, refraktometrar, mekaniska mätdon och optiska mätinstrument som mikroskop och mätskalor.

Våra kunder är stora svenska börsnoterade verkstadsföretag och bioteknikbolag hela vägen ner till små enmans konsultbolag.

Vi hoppas du finner vad du söker hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor.

Väl mött

Med vänlig hälsning

Vi på Metrologi.se

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS