Pro2 utbytbara linsskydd

Dino-Lite Pro2 med utbytbara linsskydd Dino-Lite Pro2 serien har alla fördelar av den digitala mikroskop modellerna i Dino-Lite Pro-serien, plus ytterligare fördelar som utbytbara linsskydd. Linsskydd med en mängd funktioner erbjuds, t.ex. med polarisator för att begränsa reflektioner från blänk, eller med en speciell spegel med 45 graders vinkel så att du kan inspektera objekt från sidan. Pro2 modellerna levereras med ett öppet och ett stängt linsskydd som standard. Ytterligare linsskydd finns som tillbehör.

Visa:
Sortera efter:
Dino-Lite Premier, linsskydd, polarisator, lång...
AD-serien har ett avtagbart linsskydd och levereras med både ett slutet och ett öppet utbytbart linsskydd. Denna ZTL modellen har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ett tredje (utbytbart) polarisationslinsskydd.
4.655 kr
4.422 kr
KÖP
43-AD4113ZTL
Dino-Lite Premier2, polarisator, mätfunktion, l...
AD-serien har ett avtagbart linsskydd och levereras med både ett slutet och ett öppet utbytbart linsskydd. Denna MZTL modell har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ytterligare ett (utbytbar) polarisationslinsskydd samt hölje av aluminiumlegering.
5.610 kr
5.330 kr
KÖP
43-AD4013MZTL
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Metrologi är läran om att mäta. Ibland förväxlas metrologi med meteorologi som ju är en vetenskap för att förutsäga väderlek.

Vi som arbetar på metrologi.se har lång erfarenhet inom mätteknik. Våra mätinstrument spänner från termometrar över fuktmätare, refraktometrar, mekaniska mätdon och optiska mätinstrument som mikroskop och mätskalor.

Våra kunder är stora svenska börsnoterade verkstadsföretag och bioteknikbolag hela vägen ner till små enmans konsultbolag.

Vi hoppas du finner vad du söker hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor.

Väl mött

Med vänlig hälsning

Vi på Metrologi.se

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS