Arbetsbelysning med förstoring

Designad för daglig användning inom industrin. Denna arbetsbelysning med förstoring har en mycket stor vit glaslins som är resistent mot repor och lösningsmedel. Vi använder UV - absorberande kronglas, som också används för framställning av korrigerande glasögon ( brytningsindex n = 1,52 ). Den utmärkta kvaliteten på silikat-glaslinser gör dessa till ett standardinstrument i alla typer av verkstäder. Den väl dimensionerade ljusringen ger utmärkt belysning utan skuggor .  

Visa:
Sortera efter:
Reservlampa, LPT-ER
LPT-ER Reserv lampa för LPT förstoringsglas lampa
188 kr
179 kr
KÖP
82-LPT-ER
Arbetslampa med förstoring, LPT
Designad speciellt för daglig användning inom handel och industri, är denna förstorand lampa en utmärkt arbetsstöd. Kännetecknas av en mycket stor glaslins, som är resistent mot repor och lösningsmedel. Vi använder UV-absorberande kronglas, som används vid framställning av korrigerande glasögon ...
1.825 kr
1.734 kr
KÖP
82-LPT
Arbetslampa med förstoring, LPT-B
LPT-B med en bottenplatta av stål levereras som ett alternativ till den LPT modellen. Dessa förstoringslampor kännetecknas av sin mycket stora glaslins, som är resistent mot repor och lösningsmedel. Förlängningsarmen kan antingen ställa upp mitt eller placeras mot baksidan. Vi använder UV-absorbe...
2.200 kr
2.090 kr
KÖP
82-LPT-B
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Metrologi är läran om att mäta. Ibland förväxlas metrologi med meteorologi som ju är en vetenskap för att förutsäga väderlek.

Vi som arbetar på metrologi.se har lång erfarenhet inom mätteknik. Våra mätinstrument spänner från termometrar över fuktmätare, refraktometrar, mekaniska mätdon och optiska mätinstrument som mikroskop och mätskalor.

Våra kunder är stora svenska börsnoterade verkstadsföretag och bioteknikbolag hela vägen ner till små enmans konsultbolag.

Vi hoppas du finner vad du söker hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor.

Väl mött

Med vänlig hälsning

Vi på Metrologi.se

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS