Höghastighetskamera

Fånga händelsen! En höghastighetskamera används numera flitigt inom industrin och för reklamfilmsändamål. Vi på handinstrument.se introducerar nu en höghastighetskamera som är mycket prisvärd för användning till att dokumentera felaktigheter inom automation och maskinfunktionalitet. Förvisso försöker en del operatörer att använda en > för att finna sådana fel. För detta krävs en tidscyklisk och repeterbar process och mörker. Möjligheten att spola fram och tillbaka i en höghastighets-film finns givetvis då inte.

Visa:
Sortera efter:
Höghastighetskamera med upp till 2420 FPS
  Första professionella höghastighetskameran på marknaden med ett försäljningspris under 45.000 kr Kompakt storlek med robust metallkapsling Alla objektiv  som har C-gänga/fattning kan användas för att erhålla rätt arbetsavstånd  Två färgers LED som statusindikator Drivs direkt av din PC´s  USB 3...
43.900 kr
41.705 kr
KÖP
14-9501
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Metrologi är läran om att mäta. Ibland förväxlas metrologi med meteorologi som ju är en vetenskap för att förutsäga väderlek.

Vi som arbetar på metrologi.se har lång erfarenhet inom mätteknik. Våra mätinstrument spänner från termometrar över fuktmätare, refraktometrar, mekaniska mätdon och optiska mätinstrument som mikroskop och mätskalor.

Våra kunder är stora svenska börsnoterade verkstadsföretag och bioteknikbolag hela vägen ner till små enmans konsultbolag.

Vi hoppas du finner vad du söker hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor.

Väl mött

Med vänlig hälsning

Vi på Metrologi.se

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS