Refraktometrar, traditionella analoga

70x4VP MISCO glykol och batteri testare är en refraktometer som konstruerats för att mäta freeze-led av etylenglykol och propylenglykol frostskyddsvätska eller värme-överföring vätskor, liksom vikten på batteriets elektrolyt i bly-syra batterier. 70x4VP-familjen har varit standard i glykol och frostskydd testning under årtionden och uppfyller kraven i ASTM D3321 – 94 (2007) för att mäta freeze-skydd i kylarvätskor.

Visa:
Sortera efter:
Palm Abbe Digital Refraktometer - Etylenglykol,...
En refraktometer är den bästa metoden förTesta etylenglykol & PropylenglykolFrostskyddsmedel, Kylvätsketemperatur och Heat-Transfer vätskor i grader Fahrenheit Det MISCO glykol & batteriet testeren finnas en fasta och ett enkel att använda refraktometer utformas för testning av fryspunkt med pro...
2.032 kr
1.931 kr
KÖP
52-7084VP-PLUS
Palm Abbe Digital Refraktometer - Etylenglykol,...
En refraktometer är den bästa metoden förTesta etylenglykol & PropylenglykolFrostskyddsmedel, Kylvätsketemperatur och Heat-Transfer vätskor i grader Celsius Det MISCO glykol & batteriet testeren finnas en fasta och ett enkel att använda refraktometer utformas för testning av fryspunkt med propyl...
2.032 kr
1.931 kr
KÖP
52-7064VP-PLUS
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Metrologi är läran om att mäta. Ibland förväxlas metrologi med meteorologi som ju är en vetenskap för att förutsäga väderlek.

Vi som arbetar på metrologi.se har lång erfarenhet inom mätteknik. Våra mätinstrument spänner från termometrar över fuktmätare, refraktometrar, mekaniska mätdon och optiska mätinstrument som mikroskop och mätskalor.

Våra kunder är stora svenska börsnoterade verkstadsföretag och bioteknikbolag hela vägen ner till små enmans konsultbolag.

Vi hoppas du finner vad du söker hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor.

Väl mött

Med vänlig hälsning

Vi på Metrologi.se

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS