Beskrivning
52-PA202X-003-466
52-PA202X-003-466
Skala | Medium | Måttenhet | Display visar | Mätområde | Upplösning | Precision |
---|---|---|---|---|---|---|
003 | Brix | Brix | Brix | 0 till 85 | 0.1 | 0.1 |
466 | Torrsubstanshalten i avfallsmjölk | % Total Solids | Milk Solids% | 5 till 15 | 0.1 | 0.5 |
Osäljbar avfallsmjölk har använts som foder åt kalvar under många år och utgör en källa för nutrition som är lätt tillgängliga, har några andra användningar, och är billigare att foder än mjölk. Men torrsubstans och bakterier nivåer finns två problem förknippade med avfallsmjölk utfodring. Eftersom DD-1 digitala mejeri-refraktometer lyder direkt i torrsubstans, det tar bara ett par droppar mjölk att snabbt bestämma procenten torrsubstans och anpassa dem till önskad nivå med kalv mjölkersättning. Ännu ett snabbtest för bakteriell kontamination och mjölk förruttnelse kan utföras med hjälp av en pH-mätare, också från MISCO.
Endast ett par droppar prov behövs för att fylla den rostfria provskålen. Mätytan i safirglas, det näst hårdaste ämnet efter diamant, tål många års slitage. Ett enkelt och användarvänligt gränssnitt består av två knappar: en till avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ. En stor 24-teckens bakgrundsbelyst LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus, medan en avdunstning lock förhindrar avdunstning och håller ströljus.
Skydd mot felaktiga avläsningar på grund av temperaturskillnader, ett stort bekymmer med refraktometer mätningar, säkerställs med ickelinjär temperaturkompensation. Automatisk temperaturkompensation i vätskeprover mellan 10 och 40 °C ( 50 till 104 °F). Digital-Dairy refraktometrar kan enkelt kalibreras med vatten.
Se till att hämta ditt kostnadsfria exemplar av “MISCO Digital-Dairy refraktometrar – hanterar avfallsmjölktorrsubstans, råmjölk-kvalitet och uttorkning i Mjölkdjurskalvar.”
MISCO Refraktometrar är tillverkade i USA.
MISCO är en stolt medlem av mejeri kalv eller kviga Association & anhängare av Ohio Farm Bureau.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.