Palm Abbe Digital Refraktometer för Veterinärer: Hund- & Katturin mäter specifik vikt

6.101 kr

Misco’s VETMED-02 refraktometer är en bärbar digital kontroll instrument för bestämning av specifik vikt hos urin i en klinisk veterinärmedicin eller laboratorium. Det VETMED-02 kan användas för att snabbt och noggrant mäta urinens specifika vikt med både en artspecifik skala för hund och stora djur urin, as well as separat skala för testning feline urin.

Artikelnr: 52-PA202X-096-098 Kategori:
 

Beskrivning

SkalaMediumMåttenhetDisplay visarMätområdeUpplösningPrecision
096Urin – Kat.Specifik vikt (D20/20)Katt urin SG1,0000 till 1.12000.00010,0005
098Urin – Stort djurSpecifik vikt (D20/20)LA URIN SG1,0000 till 1.06500.00010,0005

Digital refraktometer för klinisk Veterinärmedicin

Visste du att du kan ger mindre miljöpåverkan t mät Feline urin med mest refraktometrar? Ta reda på hur du berättar om din veterinär refraktometer är faktiskt en mänsklig refraktometer i fåren ger mindre miljöpåverkan;s kläder!

 

Refraktometrar har blivit viktigt diagnostiskt instrument i nästan alla kliniska rutiner. Det är dock chockerande att upptäcka att så många metoder använder instrument som är avsedda för humanurin istället för att använda specialdesignade veterinärmedicinska refraktometrar.

 

Många studier, så långt tillbaka som 1956, har visat att urin från katter, kaniner och marsvin skiljer sig från människor, hundar och stora djur. I faktum, specifik vikt avläsningar av feline urin mätt på en refraktometer för människor ger falskt förhöjda värden. Detta eftersom refraktometrar inte mäta densiteten direkt. De verkligen mäta brytningsindex för en vätska och konvertera mätvärden i specifik vikt. Denna omvandling kan vara olika för olika arter.

 

Den nya VETMED MISCO02 refraktometer är en bärbar digital kontroll instrument för bestämning av specifik vikt hos urin i en klinisk veterinärmedicin eller laboratorium. Det VETMED02 kan användas för att snabbt och noggrant mäta urinens specifika vikt med artspecifika skalor för hund och stora djur urin, liksom separata skalor för testning feline urin.

 

 

Det VETMED02 precision är jämförbara med mid-range bänkmodell refraktometrar som kostar tusentals av dollar mer, men det kostar bara $435 (US). Den helt digitala instrument avlägsnar subjektivitet associerade med analoga refraktometrar som kräver att tolka om en gränslinje korsar liten skala divisioner. Digital design eliminerar även behovet av att urin nära ansikte och ögon.

 

Ett enkelt, user-friendly ha kontakt med består av två knappar: en till avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ. Det stora två-raders LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus, och mätvärdena automatiskt temperatur kompenserad för vätskor mellan 0 och 50 °C ( 32 till 122 °F). Kalibrering av VETMED är också automatiskt och fordrar inte speciala kalibreringslösningar eller verktyg.

 

Obs: VETMED02 är endast tillgänglig i blått. Det VETMED01 finns endast i svart.

Specifications

Ytterligare information

Skala 1096
Skala 2.098
Skala 3Nej
Skala 4Nej
Skala 5Nej
LinsSafir
Detektorelement1 024
ProvbrunnRostfritt stål
Skyddslock för provbrunnJa
UrsprungslandUSA
LjuskällaPrecisions-LED @ 589.3 nm
DisplayLCD-Display
Display-storlek24 tecken x 2 rader
Bakgrundsbelyst displayJa
SpråkRyska, engelska, spanska, tyska, franska
TemperaturkontrollAutomatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensationSkala beroende
Temperaturområde0 till 50°C (32 till 122 °F)
Batterityp2 AAA-batterier
Batteritid5000 avläsningar
Mått145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Vikt250 g (8.8 oz).
Programmerade skalor Omprogrammerbara på fabrik, förprogrammerade skalor väljs med knapptryckning
Kalibreringspunkter2
FärgBlå
InstrumenthöljeHårdplast
VattentålighetIP64 – stänkande vatten
FelkoderText-Based
GodkännandenCE

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer för Veterinärer: Hund- & Katturin mäter specifik vikt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *