Dino-Lite EDGE, 1-70x, extra långt fokusavstånd

7.803 kr

Artikelnr: 43-AM4115TF Kategori:
 

Beskrivning

43-AM4115TF Dino-Lite Mikroskop > Extra långt fokusavstånd > Med polarisator

  • 1x-70x zoomförstoring
  • Generösa 18-tums arbetsavstånd på 10X
  • Scroll lock till fixen förstoring
  • MS35B + MSA2P rekommenderas för 20X & nedan
  • PC/Mac-kompatibel
  • Rekommenderas för professionell användning
  • USB 2.0

Mikroskop funktioner

Den splitternya AM4115ZFT digitala handhållna mikroskop introducerar en ny generation 1,3 digital sensor med toppmodern design, extra långt arbetsavstånd och 1X-70X kontinuerlig förstoringsgraden. Den nya sensorn ger bättre bildkvalitet och skärpa med mindre aberration och vinjettering.

AM4115TF innehåller 2nd generation hölje med mjukare fokus vrids, förstoring scroll lock och förstärkt USB-anslutning som motstår vridningar och drar. Förstoring lås finnas särskilt användbart för upprepad inspektion vid en given nivå av förstoring.

Standardfunktionerna omfattar 1,3 MP livfulla färger upplösning med Microtouch image capture för bekvämare ögonblicksbilder. Tryck bara på slutet av mikroskop för att ta en bild. Mikroskopet ger även live-video (30fps) och time-lapse video. Åtta inbyggda LED-lampor ger inbyggd belysning. Mikroskopet är PC/Mac-kompatibel med mätning av programvara och en 2-års garanti.

Omfattar:Digitala mikroskop, CD med programvara, deluxe förvaringsväskan.

Valfritt stativ

Obs – vid 10x till 20X, arbetsavstånd varierar från 18″ till 10″ MS35B och MSA2P ett starkt rekommenderat tillbehör stativ combo. För din bekvämlighet har vi valt ut några av de mer populära står för detta mikroskop. Välj helt enkelt ett av de ovan nämnda som erbjuds som tillval.

Programvara

Dino-Lite innehåller programvara för både PC (och dinoxcope för 2.0) och Mac (DinoXcope) datorer. PC-mjukvara finnas förenligt med Windows 7 och Mac genom OSX 10.5 och senare. Vi har hittat programvaran vara robust och pålitlig med några great drag såsom följer: image capture, lagring och email, live och time lapse video (upp till 30fps), anteckningar, geotaggning, full skärm kapacitet, automatisk och manuell exponeringskontroll, bild inom bild zoom (förstoringsglas) och mer mycket. Mätning av programvaran är mångsidigt och omfattar ett objektglas för kalibrering för noggrannhet.

Mäta kapaciteter inbegriper linjära och geometriska samt cirkulär och punkt-till-raden. Framför allt färgupplösningen är utmärkt på grund av fasta vita vågkalibrering som ställs in på fabriken med en juvelerare färgbalans. Slutligen, bilder kan lagras i ett brett spann av omtyckt format som inbegriper JPG och BMP bland andra.

Dino-Lite Edge-serien

Ytterligare information

Anslutning

Belysning

Metallhus

Polarisator

Produkt-typ

Förstoring

Upplösning

Fokusavstånd

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dino-Lite EDGE, 1-70x, extra långt fokusavstånd”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *