Dino-Lite EDGE, 5 Mpxl, USB 3.0 high-speed, polarisator, FLC, AMR, EDOF, EDR

17.083 kr

  • USB 3.0
  • Okomprimerade bilder ger oöverträffad skärpa och färgåtergivning
  • Upp till 45 bilder per sekund kan filmas
Artikelnr: 43-AM73915MZT Kategori:
 

Beskrivning

43-AM73915MZT Dino-Lite Mikroskop > High Speed > USB 3.0 > Med polarisator

  • EDOF (Extra stort skärpedjup)
  • EDR (Extra stort exponeringsomfång)
  • AMR (Automatisk förstoringsavläsning)
  • FLC (Flexibel ljuskontroll)

Som ett av de nytillkomna mikroskopen från Dino-Lite med snabb USB 3.0-anslutning, kan 43-AM73915MZT ta bilder med oöverträffad högkvalitativ skärpa och färgåtergivning, även vid objekt i rörelse. EDGE-seriens överlägsna optik med inbyggd inställbar polarisator, och den speciella flexibla lösningen med valbara segment av belysningen med hjälp av Flexible LED Control (FLC), gör 43-AM73915MZT till det bästa valet för mera krävande tillämpningar.


Illxx USB 3High-speedMag 10 220

mag-lock5 megapixel8-leds

PolariserIStand-W-distance


USB 3.0 ger möjlighet till “SuperSpeed” (SS) och kan överföra data upp till 5Gbit/s (625 MB/s) till din dator. Dino-Lite USB 3.0-modellerna ger en mycket hög bildöverföringshastighet på upp till 45fps med en upplösning på 1280 x 960 pixlar. SuperSpeed möjliggör den fulla kraften av Dino-Lite USB 3.0 EDGE-optik med oöverträffad färgprecision och bildkvalitet.

Erbjuder okomprimerad bildkvalitet och färgåtergivning i ett robust, kompakt och tilltalande borstat metallhölje. 43-AM73915MZT kan fånga bilder i hög hastighet i realtid på grund av dess snabba USB 3.0-anslutning, med en maximal hastighet av 45fps på 1280×960 och 15fps i 2560×1920. Med dess stora förstoringsintervall från 10x – 220x, passar det för en mängd olika tillämpningar. Tack vare det inbyggda och justerbara polariseringsfiltret, är mikroskopet idealiskt när du arbetar med glansiga eller reflekterande föremål; såsom metall, plast, glas, smycken, elektronik etc.

Funktion för utökat skärpedjup (EDOF), där flera exponeringar tas med olika brännvidder som sedan migreras i datorn, vilket resulterar i skarpa bilder även av tredimensionella objekt.

Med Enhanced Dynamic Range (EDR), kan olika exponeringar tas med olika bländarvärden, för att i datorn migreras så att den resulterande exponeringen ger en tydligt förbättrad bild.

Med funktionen AMR, Automatic Magnification Range, överförs den aktuella förstoringsgraden till datorn, så att alla mätningar blir skalenliga.

Den inbyggda flexibla belysningsfunktionen, Flexible LED Control (FLC), medför att du kan välja hur objektet som undersöks skall belysas.

Fördelarna i sammanfattning för 43-AM73915MZT är: 5 Megapixel upplösning med State-of-the-art USB 3.0-överföring till datorn, med upp till 45fps, 10x – 220x förstoring, integrerad polarisator, EDOF, EDR, AMR, FLC och omfattande mjukvarufunktioner för mätning samt kalibrering. Dessutom utbytbara linsskydd och mycket mer. Allt i ett elegant borstat aluminiumhölje.

43-AM73915MZT är ett av de mest avancerade Dino-Lite mikroskopen och top-of-line inom Dino-Lite USB 3.0-serien. Det riktar sig till professionella användare som är ute efter snabb dataöverföring, bästa tillgängliga bildkvalitet och som har behov av avancerade funktioner.

*EDOF/EDR fungerar endast under Windows OS

Ytterligare information

Anslutning

Belysning

Metallhus

Polarisator

Produkt-typ

Specialfunktioner

Upplösning

Förstoring

Fokusavstånd

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dino-Lite EDGE, 5 Mpxl, USB 3.0 high-speed, polarisator, FLC, AMR, EDOF, EDR”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *