USB 2.0 CMOS kamera, CV-1460-LE-C, 3 megapixel

17.200 kr

Artikelnr: 82-CV-1460-LE-C Kategori:
 

Beskrivning

82-CV-1460-LE-C Videomikroskop > Kameror

82-CV-1460-LE-C Videomikroskop > Kameror

Låg vikt, kompakt kamera med perfekta bilder.

De LE Series USB 2.0-kameror ger en mer kompakt och ekonomisk konstruktion än SE-serien samtidigt som erbjuder liknande prestanda. Inrymt i tålig plast paket det innehåller en halv “CMOS-sensor från Aptina som levererar utmärkta pixelprestanda och sensorfunktionalitet.

Huvuddragen i CV-1460-LE-C:
• USB 2.0-kontakt
• 1/2 “Färg CMOS-sensor (Aptina)
• Upplösning 2048 x 1536
• 3,1 megapixlar
• 11 fps
• Rullande slutare
• Full HD-upplösning i AOI-läge
• Stort synfält
• Enkel att använda programvara

USB 2.0-gränssnittet gör kameran extremt flexibel, kostnadseffektiv och utrymmessnål, eftersom data skickas och får ström av en kabel. De digitala in-och utgångar för styrning av avtryckaren och blixten är optiskt frikopplade och processsignaler upp till 30V. Kamerorna kan skruvas fast på alla sidor och kan därför installeras var som helst. En specialutvecklad sensor tätning ger skydd i extremt dammiga miljöer. Kameran filtret är också utbytbara och lätt att rengöra.

Överväg noga vilken upplösning du behöver eftersom högre upplösning desto färre bilder som överförs per sekund. Högre upplösning kräver också bättre belysning. Användning av CCD-chip istället för CMOS gör USB-kameror mer ljuskänslig, men de är också dyrare. Vid användning av mätning program som KITEC där automatiska mätningar (bildredigering) inte utförs, rekommenderar vi att du väljer högst 1600 x 1200 bildpunkter. Men om lagrade bilder ska redigeras med bildredigeringsprogram så är det praktiskt att arbeta med högre upplösningar eftersom fler pixlar som finns desto bättre resultat.

I leveransen av USB-kamera innehåller den ursprungliga drivrutiner (på engelska), som kan användas för att visa och spara JPEG och bitmapp bilder eller video i AVI-format. Eventuellt kan kameran levereras med KITEC mät-programvara som ger betydligt bekvämare drift och ett omfattande utbud av mätfunktioner. En viktig fördel med att använda KITEC programvara är aktivering utan behov av en dongle som frigörkoden för programvaran är integrerad i själva kameran. Vid beställning välj antingen den ursprungliga kamera drivrutin eller en av två KITEC versioner: ECO eller PRO (se KITEC programvara för mer information).

Ytterligare information

Produkt-typ

Specifications

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”USB 2.0 CMOS kamera, CV-1460-LE-C, 3 megapixel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *