Video-Mikroskop för djupmätning, Cellcheck CIL-ZX-USB

Call for Price

Artikelnr: 82-CELLCHECK-CIL-ZX-KITEC-PRO Kategorier: ,
 

Beskrivning

82-CELLCHECK-CIL-ZX-KITEC-PRO Videomikroskop > Djupmätning-Mikroskop, Videomikroskop > Portabla

82-CELLCHECK-CIL-ZX-KITEC-PRO Videomikroskop > Djupmätning-Mikroskop, Videomikroskop > Portabla

Cellcheck CIL-ZX-USB är det perfekta stödet för djupmätning (Optisk Mikrometer). Ett video-mätmikroskop med en digitalt mätur som mäter avståndet mellan två fokalplan optiskt, kontaktlöst för att bedöma djup, tex. hål i kretskort eller celldjup på aniloxvalsar och djuptryckscylindrar. Mätningen ska ske vid mycket hög förstoring för att begränsa djupet i fokus – en möjlig felkälla. Därför 20x och 30x objektiv medföljer mätsystemet. Den 1600 x 1200 pixel USB 2.0 färgkamera ger 900x eller 1,350x slutlig förstoring på en 17 “skärm.

Den exakta, koaxiala inställningen möjliggör exakt fokusering på fokalplanet. För att få bästa resultat: Fokusera alltid topp- och bottenplans nivåer från samma sida. Detta är det enda sättet att säkerställa eliminering av felaktigheter i mätningen till följd av en lätt motreaktion. Här spelar centrerad belysning direkt genom linsen en betydande roll. Vägledningen från detta ljus är den enda metod som tillåter exakt att bestämning av fokalplanet. Finjusteringsmekanismen kan skjutas åt sidan för snabb justering. En LED ringbelysning medföljer också för material som exempelvis gummi. De nio lysdioderna är monterade i en vinkel på 30 ° till det optiska centrumet.

MST hållaren ger en säker positionering på böjt eller plant material för djupmätning. Ytterligare fem millimeter X-justeringen är monterad på stativet för att röra sig mellan de fokalplan när de är utanför synfältet vid höga förstoringar.

Realtidsvisning och sparande av både stillbilder och video i realtid sker med den ursprungliga kamerans programvara (på engelska). Alternativt kan du välja KITEC programvaran som erbjuder omfattande 2D-mätnings funktioner, såsom avstånd, vinklar, radier och området, på 24 olika språk. Välj antingen Kitec ECO eller Kitec PRO.

Bilderna som visas här på en aniloxvalsens från området för flexotryck och anger vilken typ av bilder som kan erhållas med en 20x objektiv (ca. 900x förstoring på en 17 “monitor) Först är det nödvändigt att anpassa systemet ovanför den första kontaktpunkten. fokusera sedan på botten, exklusive återstående bakslag. När den övre fokalplanet är i fokus, kan indikatorklockan sättas till noll och systemet fokuseras på den andra fokalplanet (botten av cellen). läs av värdet på indikatorklockan eller överföra den till Excel-loggen via en valfri dataöverföringskabel och gränssnitt. Fördelen med att använda en datakabel är att värdet på djupmätnings mätklocka också visas i Metric fönstret.

Konfigurationer med 25 x 25 mm korsbord eller roterande bord finns också. Dessa är mycket användbara när preforming djupmätningar på små delar i laboratoriet.

Ladda ner produktdatablad för mer information.

Ingående komponenter: Cellcheck CIL-ZX-USB, färg USB Kamera och förare, koaxial och LED ring ljus, MST stå, Mitutoyo mätinstrument, fint fokus, mål 2x, 4x, 6x, 10x, 20x och 30x. Premium transportaluminiumväska.

Som tillbehör finns: KITEC Software (ECO eller PRO-versionen), Cross Tabell ST-CIL, Rotation Bords ST-CIL-RT-85

Matris för Cellcheck CIL-ZX-USB
Synfältet anges i horisontell riktning Förstoringsfaktorn är baserad på en 24 “skärm (mätt diagonalt). Alla mått längd i mm. USB 2.0-kamera har en upplösning på 1600 x 1200 bildpunkter (halv” Chip ). Dela det synliga området i mikron med 1600 för att bestämma pixelstorleken.
Rörlängd Objektiv
2x
4x
6x
10x
15x
20x
30x
120 mm. Arbetsavstånd i mm
33
18
11
6
9
6
4
Synfält i mm
2,4
1,2
0,82
0,5
0,33
0,23
0,17
Förstoring
90
170
260
430
640
840
1230

Ytterligare information

Produkt-typ

Specifications

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Video-Mikroskop för djupmätning, Cellcheck CIL-ZX-USB”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *