Palm Abbe Digital Refraktometer för Sojamjölk – Olösta fasta partiklar och Proteinkoncentration

5.884 kr

Misco’s digital sojamjölk refraktometer är konstruerad speciellt för att mäta partiklar och proteinhalten i Sojamjölk. Det är den första handhållna instrument som kan mäta både fasta och proteinhalten i Sojamjölk.

Artikelnr: 52-PA202X-767-768 Kategori:
 

Beskrivning

Skala Medium Måttenhet Display visar Mätområde Upplösning Precision
767 Sojamjölk % Solids SM % Solids 0 till 20 0.1 0.1
768 Sojamjölk Proteinkoncentration SM % Protein 0 till 9 0.1 0.1

Sojamjölk refraktometer

Tekniskt sett inte mjölk alls, Sojamjölk är ett icke-Mejeri dryck, som namnet antyder, från sojabönor. Sojamjölk är tillverkad av hela sojabönor som är vattnig, marken, kokta och ansträngt eller hydratiserade full-fat sojakött. Det används som ett mjölkersättningsmedel och kan hittas i många livsmedel. Men, Sojamjölk är inte bara för dem som är hälsomedvetna, laktos intolerant; det är njöt som en källa till näring i hela världen, särskilt i tredje världen och utvecklingsländer där dairy milk är begränsad eller saknas och är en bra källa till låg kostnad och hög-protein av god kvalitet.

Utformad för att erhålla produktkvalitet, MISCO Digital Sojamjölk refraktometer kan användas av livsmedelsindustrin företag, restauranger och hjälporganisationer där rätt torrhalt kommer producera reproducerbara formulering, konsekvens och smak. Hjälporganisationer, i länder i tredje världen, kommer nu att kunna mätbart stretch begränsade resurser längre utan avfall och utan rädsla för att skapa en näringsrik brist.

Sojamjölk är en emulsion bestående främst av vatten, fett och protein, i huvudsak samma koncentration som dairy milk. Men emulsioner kan vara knepigt vätskor för att mäta noggrant med en refraktometer och resulterar normalt i en suddig shadowline på traditionella analoga refraktometrar, gör repeterbara mätningar nästan omöjligt. Misco’s Sojamjölk refraktometer har en högupplöst detektorn array som bättre bilder emulsioner och ger en stor fördel över andra instrument designer.

Endast ett par droppar prov behövs för att fylla sojamjölk refraktometer ger mindre miljöpåverkan;s rostfritt stål provkällan. Safir optik, nästa hårdaste ämne till diamant, tål många års slitage. Ett enkelt och användarvänligt gränssnitt består av två knappar: en till avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ. Den stora 24-teckens LCD display är lätt att läsa, även i svagt ljus, och en avdunstning lock förhindrar avdunstning och håller ströljus.

Skydd mot felaktiga avläsningar på grund av temperaturskillnader, ett stort bekymmer med refraktometer mätningar, säkerställs med ickelinjär temperaturkompensation. Automatisk temperaturkompensation i vätskeprover mellan 10 och 40 °C ( 50 till 104 °F). Kalibrering av Sojamjölk refraktometer är automatisk och inte kräver speciella kalibreringslösningar eller verktyg; de automatiskt kalibrera sig vatten. MISCO Refraktometrar är tillverkade i USA.

Specifications

Ytterligare information

Skala 1 767
Skala 2. 768
Skala 3 Nej
Skala 4 Nej
Skala 5 Nej
Lins Safir
Detektorelement 1 024
Provbrunn Rostfritt stål
Skyddslock för provbrunn Ja
Ursprungsland USA
Ljuskälla Precisions-LED @ 589.3 nm
Display LCD-Display
Display-storlek 24 tecken x 2 rader
Bakgrundsbelyst display Ja
Språk Ryska, engelska, spanska, tyska, franska
Temperaturkontroll Automatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensation Sackaros
Temperaturområde 10 till 40 °C (50 till 104 °F)
Batterityp 2 AAA-batterier
Batteritid 5000 avläsningar
Mått 145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Vikt 250 g (8.8 oz).
Programmerade skalor Omprogrammerbara på fabrik, förprogrammerade skalor väljs med knapptryckning
Kalibreringspunkter 2
Färg Blå
Instrumenthölje Hårdplast
Vattentålighet IP64 – stänkande vatten
Felkoder Text-Based
Godkännanden CE

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer för Sojamjölk – Olösta fasta partiklar och Proteinkoncentration”

Din e-postadress kommer inte publiceras.