Robust gummiskydd för Palm Abbe Palm Abbe Digital Refraktometer

373 kr

Lägga till ett gummi Armor jackor till Palm Abbe refraktometer ökar dess hållbarhet och ger ett bättre grepp. Av högvärdig silikon gummi, gummi Armor jackan är anpassad passform och kommer att hjälpa till att skydda din Palm Abbe refraktometer från stötar och repor. Kompatibel med Palm Abbe refraktometrar med eller utan robusta Proof-Case.
Färger: Svart, Orange, grå.

Artikelnr: 52-RRAJ Kategori:
 

Beskrivning

Gummi Armor Jacket – jacka som passar som hand i handske

För akademiker i skolan för hårda stötar

Lägga till ett gummi Armor jackor till Palm Abbe refraktometer ökar dess hållbarhet och ger ett bättre grepp. Av högvärdig silikon gummi, gummi Armor jackan är anpassad passform och kommer att hjälpa till att skydda din Palm Abbe från mindre stötar och repor.

Anpassad skålade stötfångare ger en mjuk och fast grepp samtidigt lägga till ytterligare skydd mot stötar. Det elastiska Armor jackan är mjuka och passar Palm Abbe som hand i handske. Det är lätt att glida över refraktometern och behöver inte tas bort före användning.

Det tåliga höljet är riv- och kemikalieresistent och väger endast 1,8 0z. (51 gram). Det finns även ett hål på toppen för en karbinhake (medföljer) så att du kan hänga Palm Abbe refraktometer från din bältesögla. Det formpassade gummi Armor jacka passar Palm Abbe PA201 PA202 och PA203 serien instrument och finns i tre färger (svart, grå och säkerhet orange).

Även om gummi Armor jackan är inte garanterade att skydda färdigt din instrument från att skadas på grund av alla stötar och slag, det ger ett extra lager av skydd och ger ett bättre grepp och hjälper dig att släppa den i första taget.
 

Kompatibel med Palm Abbe refraktometrar med eller utan robusta Proof-Case.

 

Beställ en idag och få ett bättre grepp om din refraktometer.

Specifications

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Robust gummiskydd för Palm Abbe Palm Abbe Digital Refraktometer”

Din e-postadress kommer inte publiceras.