Palm Abbe Digital Refraktometer för Blybatteriermäter: Etylenglykol, Propylenglykol, & Batterisyra – Fryspunkt °C & Specifik vikt

2.272 kr

Celsius refraktometer för testning propylenglykol fryspunkt, propylenglykol fryspunkt och laddning av blybatterier. Test av frostskyddsmedel, kylmedel och värme-överföring av vätskor. Belyst skala. MISCO modell 7064VP.

Artikelnr: 52-7064VP-PLUS Kategori:
 

Beskrivning

En refraktometer är den bästa metoden för
Testa etylenglykol & Propylenglykol
Frostskyddsmedel, Kylvätsketemperatur och Heat-Transfer vätskor i grader Celsius

Misco’s glykol & batteriet testeren finnas en fasta och ett enkel att använda refraktometer utformas för testning av fryspunkt med propylenglykol och etylenglykolbaserat permanentaktivt frostskyddsmedel lösningar. Refraktometrar representerarDen mest exakta Konventionell testmetod för att bestämma fryspunkt och koncentration av kylmedel och frostskyddsvätska lösningar. Låt dig inte luras av areometrar och frys-punkt testremsor, som inte är tillräckligt exakt för att vara användbara.

De ljusa lättläst skala ger direkta mätningar av propylenglykol fryspunkt så låg som -51°C och etylenglykol så låg som -64°C. Automatisk temperaturkompensation ger omedelbara, exakt, direkta mätningar utan att behöva mäta temperatur eller tillämpa en korrigering. Misco’s glykol & Batteri testare är också den mest korrekta sättet att fastställa state-of-charge eller specifik vikt avläsningar för elektrolyten i bly-syra batterier.

 

Se det från vår synvinkel.

 
MISCO ENDAST Refraktometrar är utrustade med den patenterade ViewPoint livstid. Perspektivet är en ljuskälla med en självständig strömförsörjning som ger extra belysning för skalan inuti instrumentpanelen, förbättring av kontrast och riktigheten av behandlingen. Refraktometern kan användas med eller utan perspektiv. Den långvariga strömförsörjning har tio års hållbarhet.

 

 

Automatisk temperaturkompensation
Automatisk-temperatur-ersättning eliminerar behovet för mätning av temperaturer och tillämpar en korrektionsfaktor, när avläsningen. Både utbud och svarstid för temperaturkompensering är oöverträffad genom andra instrument i branschen. Instrument utan temperaturkompensation helt enkelt inte mäta upp.

Trimmad optik
Alla MISCO Refraktometrarna är kalibrerad vid två punkter på skalan. Två-punkts kalibrering gör det till det mest exakta handhållna refraktometrar tillgängliga eftersom kalibreringen är intrimmat över hela span på skalan. Beware av refraktometrarna som inte tillåter två justeringar.

Certifierad kalibreringSpårbara till NIST.

 
Skalan finns i grader Celsius
De7084VPRefraktometer är funktionellt identiska till 7064VP refraktometer men den inre skalan visar freezepoints glykol i grader Fahrenheit istället för grader Celsius.
 


Specifications

Ytterligare information

Skala 17064VP-1
Skala 2.7064VP-2
Skala 37064VP-3
LinsGlas
DetektorelementN/A
ProvbrunnHårdplast
Skyddslock för provbrunnJa
UrsprungslandIndien
LjuskällaRöd lysdiod
DisplayAnalog Denprick Reticlen
Display-storlekN/A
Bakgrundsbelyst displayJa
SpråkEngelska
TemperaturkontrollAutomatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensationAndra
TemperaturområdeNej
StrömkällaSelf-Contained
BatteritidTen-Year hållbarhet
MåttNej
ViktNej
Programmerade skalorINGEN
Kalibreringspunkter1
FärgORANGE
InstrumenthöljeHårdplast
VattentålighetNej
FelkoderNej
GodkännandenNej

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer för Blybatteriermäter: Etylenglykol, Propylenglykol, & Batterisyra – Fryspunkt °C & Specifik vikt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *