Coolit-Rite avsvalningstermometer med 38 cm givarstav

Call for Price

Alla livsmedel måste kylas ner till +4C ° eller lägre på mindre än fyra timmar efter kokning eller annan tillagning. Coolit-Rite hjälper dig i köket att få kontroll på dessa HACCP-riktlinjer.
När temperaturen nått +4C ° stannar timern, som alltså då visar tiden det tog att kyla ner livsmedlet. Ingen dator eller logger behövs alltså, så det blir mycket enkelt att använda för personalen! Perfekt för ditt egenkontrollprogram.

Artikelnr: 10-TTM41 Kategori:
 

Beskrivning

CertifieringarNSF, CE, Rohs, Weee
Timer:6 Tim 59 min
KalibreringGaranterat exakt för produktens livslängd
Fartyget ClipFartyget Justerbar klämma medföljer
Funktioner
Min/Max temperatur håll
GarantiVisar garanterat rätt under hela produktens livstid
Temperaturområde-4 °F 302 °F/ -20 ° 150 °C
Temperaturnoggrannhet± 2 °F; ± 3 °F ovan 212 °F / ± 1 °C ±1,5 °C över 100 °C
Omgivande temperatur70 °F 120 °F / 21 ° till 49 °C
Upplösning0,1 °F/0,1 °C
LCD-höjd0,85 ” med .3 ” karaktärer (2,2 cm med .76 cm tecken)
VattentäthetsrankningVattentålig
Hölje, materialAntimikrobiellt ABS-plast
GivartypTermistorskydd
Skaftets längd15 ” (38,1 cm) rostfritt stål
Axeldiameter0,2 ” (5 mm)
BatteritypEtt 1,5 V LR44 batteri
Batteritid365 Dagar (1 år)

Specifications

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Coolit-Rite avsvalningstermometer med 38 cm givarstav”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *