Kontroll av avsvalning, CoolIT-Rite, digital, 25cm givare, NSF, -4/302°F/°C

445 kr

Alla livsmedel måste kylas ner till +4C ° eller lägre på mindre än fyra timmar efter kokning eller annan tillagning. Coolit-Rite hjälper dig i köket att få kontroll på dessa HACCP-riktlinjer.
När temperaturen nått +4C ° stannar timern, som alltså då visar tiden det tog att kyla ner livsmedlet. Ingen dator eller logger behövs alltså, så det blir mycket enkelt att använda för personalen! Perfekt för ditt egenkontrollprogram.

Artikelnr: 10-TTM41-10 Kategori:
 

Beskrivning

Timer: 6H:59min
Certifieringar NSF, CE, Rohs, Weee
Lägen Temperatur: Min/Max/håll – Timer: räkna upp, räknar ner
Funktioner
Kärl av rostfritt stål Clip
Garanti Exakt för produktens livslängd
Timer noggrannhet ±3 sekunder per dag
Temperaturområde -4 °F 302 °F / -20 till 150 °C
Temperaturnoggrannhet ± 2 °F / ± 1 °C från -4° till 212 °F(-20 ° 100 °C); ± 3 °F / ± 2 °C över 212 °F(100 °C)
Upplösning 0,1 °F
LCD-höjd 1,25 ” x 1 ” / 32mm x 25 mm
Vattentäthetsrankning Vattentålig
Hölje, material Antimikrobiellt plast
Skaftets längd 10 ” / 254mm
Axeldiameter .2 ” / 5mm
Batterityp 1,5 V #LR44 batteri
Batteritid 365 Dagar (1 år)
Vikt 2Oz/ 56g (med klämma)
Mått 2 3/8 ” x 2 ” x 11 1/4 ” / 60mm x 51mm x 286mm

Specifications

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kontroll av avsvalning, CoolIT-Rite, digital, 25cm givare, NSF, -4/302°F/°C”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *