Beskrivning
52-PA202X-124-129
52-PA202X-124-129
Skala | Medium | Måttenhet | Display visar | Mätområde | Upplösning | Precision |
---|---|---|---|---|---|---|
124 | Vin | Baume | Baume | 0 till 16 | 0.1 | 0.1 |
129 | Vin – (socker) | G/L | Sockerarter g/L | 0 till 308 | 1 | 1 |
Palm Abbe Digital vin refraktometer
Mät Baume och faktiska sockerhalten med precision
Palm Abbe digital vin refraktometer kommer ge dig oöverträffad noggrannhet och precision i en handhållen refraktometer, vid mätning antingen Baume eller faktiska sockerhalten i druvmust eller druvmust. Denna refraktometer finnas utformat specifikt för den internationella vinindustrin och professionella viticulturist och är den enda digitala refraktometer som är tillräckligt robust för vardagsbruk i en vingård eller vingården.
Digital vin refraktometer bryter pris barriär som tidigare delas upp digitala refraktometrar från traditionella handhållna analog refraktometrar, samtidigt bryter prestanda barriär som skiljer digitala handhållna instrument och mellanliggande bänkmodell refraktometrar. Det är precis den typ av fet, banbrytande teknik du förväntar dig från MISCO, företaget som banat väg för den digitala handhållna refraktometrar.
Enkel att använda
Palm Abbe refraktometer för vin är snabb, bekväm och lätt att använda. Placera bara några droppar saft från druvor eller druvmust, i rostfritt stål och trycker på en knapp. Den specialdesignade mikroprocessorn ger en nästan omedelbar avläsning i baume eller sockerhalt i gram per liter. Olinjära temperaturkompensering är automatisk och försäkrar att vätskor mellan 0 och 50 °C ( 32 till 122 °F) mäts exakt.
Det stora två-raders LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus, och tar bort den subjektivitet som är associerade med att tolka om en gränslinje korsar liten skala divisioner. Och det är så enkelt att använda! Användargränssnittet består av två knappar, en för att avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ.
Kalibreringen är automatisk och kräver inte användning av särskilda kalibreringslösningar eller verktyg. Palm Abbe refraktometer för vin kalibreras automatiskt till vatten och är redo att användas inom några sekunder. Inga fler skruvar till varv och inget att justera.
Mätningar och anvisningarna på digital vin refraktometer kan visas i engelska, spanska, franska, tyska eller ryska. Den fjärde generationens digitala refraktometer lägger laboratorieprecision i handflatan av din hand. Inte bara laboratorieprecision, men laboratorieprecision till priset av en traditionell analog refraktometer.
Många vin skalor till väljar alltifrån att uppfylla dina behov av mätning
Särskilda modeller finns tillgängliga med skalor för olika internationella enheter inklusive brytningsindex, specifik vikt @ 20 °C. Specifik vikt @ 17,5 °C, densitet (kg/L), platon, Baume Oechsle-,, Klosterneuburger Mostwaage (KMW), och den faktiska sockerhalten i gram per liter eller i gram per kilo. Skalor finnas dessutom tillgängligt för mätning av den potentiella alkoholhalten i druvmust och verklig alkohol procent av volymen av det färdiga vinet via destillation.
Med PA203X digital vin refraktometer, du har flexibiliteten att blanda och matcha upp till fem olika skalor av ditt välja, ger dig förmågan till skapar riktigt anpassad vin testning av instrument.
Följande vin modeller och är tillgängliga:
VINO1 – Brix, Baume Oechsle-, KMV, och sockerhalt (g/L)
VINO3 – Baume och sockerhalt (g/L)
VINO4 – Oechsle-och sockerhalt (g/L)
VINO5 – sackaros massa fraktion, Sockerhalt (g/L), Beräknad alkoholhalt, faktisk alkoholhalt, etanol specifik vikt
VINO6 – Brix, Sockerhalt (g/L), Beräknad alkoholhalt, faktisk alkoholhalt, etanol specifik vikt
PA201 – Brix endast
Att skapa en verkligt anpassad vin refraktometer, besök vår bygg din egen refraktometer avsnitt på denna webbplats, eller ring kundtjänst.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.