Palm Abbe Digital Refraktometer för Vintillverkning: Trolig slutlig alkoholhalt från druvmust & den faktiska alkoholhalten i det färdiga vinet

7.073 kr

Mät sannolika alkoholhalten i druvmust eller druvmust-måste, och den verkliga alkoholhalten i det färdiga vinet med Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer. Detta instrument visar sannolika alkoholhalten i druvmust eller druvmust-och faktisk alkoholhalt i volymprocent och densiteten i det färdiga vinet (destillering). Det kommer också att mäta massan bråkdel av sackaros och Sackaroshalten i g/liter druvmust. Det är idealiskt för vinodlingar och vingårdar där kvalitet och högsta precision efterfrågas.

Artikelnr: 52-PA203X-128-129-194-195-196 Kategori:
 

Beskrivning

Skala Medium Måttenhet Display visar Mätområde Upplösning Precision
128 Vin Potentiella alkohol P-Alcohol %v 0 till 18 0.1 0.1
129 Vin – (socker) G/L Sockerarter g/L 0 till 308 1 1
194 Vin (alkohol genom destillering) OIV Method (% v/v) Wine ABV % 0 till 30 0.1 0.25
195 Vin (alkohol genom destillering) Specifik vikt (D20/20) Etanol SG 1,0000 till 0.9640 0.0001 0,0003
196 Vin Massa fraktion Sugar % wt. 0 till 85 0.1 0.1

Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer

Mät sannolika alkoholhalten i druvmust & den faktiska alkoholhalten i det färdiga vinet.

Misco’s Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer är konstruerad speciellt för att testa potentiella alkoholhalten i druvmust, liksom den faktiska alkoholhalten i volymprocent i det färdiga vinet. Mätningarna är gjorda med precision är jämförbara med mid-range bänkmodell refraktometrar som kostar tusentals av dollar mer. Detta är ett verktyg som professionella vintillverkaren kan enkelt ger mindre miljöpåverkan t afford till finnas utan.

 

The determination of the Mass Fraction (% Mass) of grape must is clearly one of the most important measurements to a winemaker. The Mass Fraction of saccharose is the ratio of pure sucrose in a grape must to the total mass of the solution. The Palm Abbe Digital Wine/Alcohol Refractometer can quickly and accurately display % Mass to 0.1% and actual sugar content in grams/liter.

 

Det är ofta fördelaktigt för vingårdsbyggnader att uppskatta potentiella alkoholhalten i en given druvmust före jäsning. Med ett urval av endast en eller två droppar grape-måste, Palm Abbe vin/alkohol refraktometer kan snabbt och noggrant mäta den förutsagda faktiska alkoholhalt i enlighet med internationella normer.

 

Den verkliga alkoholhalten i volymprocent för en viss färdig vin kan också fastställas efter destillation som erkänns av internationella organ. Efter destillering av en liten mängd vin, etanol destillatet är mätt på Palm Abbe Digital vin/alkohol refraktometer och den faktiska alkoholhalten (procent av volymen) eller specifik vikt visas. (Obs: Det är omöjligt att mäta alkoholhalten i vin genom direkt mätning av det färdiga vinet på en refraktometer. Vinet måste först destilleras och sedan destillatet testas på alkohol. Vänligen se vår vinguide för mer information).

 

Skydd mot felaktiga avläsningar på grund av temperaturskillnader, en stor oro i brytningsindex mätning, säkerställs med ickelinjär temperaturkompensation för druvsaft. Temperaturkompensation automatiskt för vätskor mellan 0 och 50 °C ( 32 till 122 °F).

 

Det rostfria Provbrunn kräver endast ett par droppar vätska för att göra mätningar. Ett enkelt, user-friendly ha kontakt med består av två knappar: en till avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ. En stor dubbel-linjen, flerspråkig LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus. Uppmaningar och mätningar kan vara selektivt visas i engelska, spanska, franska, tyska eller ryska.

 

Särskilda modeller finns tillgängliga med skalor för olika internationella enheter inklusive brytningsindex, specifik vikt @ 20 C, specifik vikt @ 17,5 C, densitet (kg/L), platon, Baume Oechsle-,, Klosterneuburger Mostwaage (KMW), och den faktiska sockerhalten i gram per liter eller i gram per kilo. Skalor finnas dessutom tillgängligt för mätning av den potentiella alkoholhalten i druvmust och verklig alkohol procent av volymen av det färdiga vinet.

 

Med Palm Abbe PA203X, du har flexibiliteten att blanda och matcha upp till fem olika skalor av ditt välja, ger dig förmågan till skapar riktigt anpassad vin-provning av instrument.

Specifications

Ytterligare information

Skala 1 128
Skala 2. 129
Skala 3 194
Skala 4 195
Skala 5 196
Lins Safir
Detektorelement 1 024
Provbrunn Rostfritt stål
Skyddslock för provbrunn Ja
Ursprungsland USA
Ljuskälla Precisions-LED @ 589.3 nm
Display LCD-Display
Display-storlek 24 tecken x 2 rader
Bakgrundsbelyst display Ja
Språk Ryska, engelska, spanska, tyska, franska
Temperaturkontroll Automatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensation Sackaros
Temperaturområde 0 till 50°C (32 till 122 °F)
Batterityp 2 AAA-batterier
Batteritid 5000 avläsningar
Mått 145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Vikt 250 g (8.8 oz).
Programmerade skalor Omprogrammerbara på fabrik, förprogrammerade skalor väljs med knapptryckning
Kalibreringspunkter 2
Färg Svart
Instrumenthölje Hårdplast
Vattentålighet IP64 – stänkande vatten
Felkoder Text-Based
Godkännanden CE

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer för Vintillverkning: Trolig slutlig alkoholhalt från druvmust & den faktiska alkoholhalten i det färdiga vinet”

Din e-postadress kommer inte publiceras.