Palm Abbe Digital Refraktometer för Vintillverkning: Brix, Baume Oechsle, KMW & Faktisk sockerhalt i druvjuice eller druvmust

7.334 kr

Behovet av att mäta Brix, Baume Oechsle-, KMW, och faktiska sockerhalten (gram/liter) av druvsaft och druvmust? Palm Abbe digital vin refraktometer utvecklades specifikt för den internationella vinindustrin och professionella viticulturists. Det är idealiskt för vinodlingar och vingårdar där kvalitet och högsta precision efterfrågas.

Artikelnr: 52-PA203X-003-124-125-126-129 Kategori:
 

Beskrivning

SkalaMediumMåttenhetDisplay visarMätområdeUpplösningPrecision
003BrixBrixBrix0 till 850.10.1
124VinBaumeBaume0 till 160.10.1
125VinOechsle-Oechsle-0 till 12910.5
126VinKMVKMV0 till 340.10.1
129Vin – (socker)G/LSockerarter g/L0 till 30811

Palm Abbe Digital vin refraktometer

Mäta Brix, Baume Oechsle-, KMW, och den faktiska sockerhalten (gram/liter) av druvsaft och druvmust.

VINO1 Digital vin refraktometer är lika hemma i vingården eller winery. Detta handhållet instrument visas totalt fem olika internationella vin måttenheter, bl.a. Brix koncentration, Baume Oechsle-, KMW, och den faktiska sockerhalten (gram/liter) av druvsaft och druvmust. Mätningarna är gjorda med precision är jämförbara med mid-range bänkmodell refraktometrar som kostar tusentals av dollar mer.

Denna refraktometer finnas utformat specifikt för den internationella vinindustrin och professionella viticulturists. Det utgör ett av de mest kompletta sammanställningen av international wine skalor som någonsin samlats i ett enda refraktometer. Meddelanden och skärmar kan vara att läsa på engelska, spanska, franska, tyska eller ryska. Det är ett oumbärligt verktyg för att vingården manager eller professionella vintillverkaren kan enkelt ger mindre miljöpåverkan t afford till finnas utan.

Enkel att använda

Palm Abbe refraktometer för vin är snabb, bekväm och lätt att använda. Placera bara några droppar saft från druvor eller druvmust, i rostfritt stål och trycker på en knapp. Den specialdesignade mikroprocessorn ger en nästan omedelbar avläsning i grader Brix eller sockerhalt i gram per liter. Olinjära temperaturkompensering är automatisk och försäkrar att vätskor mellan 0 och 50 °C ( 32 till 122 °F) mäts exakt.

Det stora två-raders LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus, och tar bort den subjektivitet som är associerade med att tolka om en gränslinje korsar liten skala divisioner. Och det är så enkelt att använda! Användargränssnittet består av två knappar, en för att avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ.

Kalibreringen är automatisk och kräver inte användning av särskilda kalibreringslösningar eller verktyg. Palm Abbe refraktometer för vin kalibreras automatiskt till vatten och är redo att användas inom några sekunder. Inga fler skruvar till varv och inget att justera.

Mätningar och anvisningarna på digital vin refraktometer kan visas i engelska, spanska, franska, tyska eller ryska. Den fjärde generationens digitala refraktometer lägger laboratorieprecision i handflatan av din hand. Inte bara laboratorieprecision, men laboratorieprecision till priset av en traditionell analog refraktometer.

Många vin skalor till väljar alltifrån att uppfylla dina behov av mätning

Särskilda modeller finns tillgängliga med skalor för olika internationella enheter inklusive brytningsindex, specifik vikt @ 20 °C. Specifik vikt @ 17,5 °C, densitet (kg/L), platon, Baume Oechsle-,, Klosterneuburger Mostwaage (KMW), och den faktiska sockerhalten i gram per liter eller i gram per kilo. Skalor finnas dessutom tillgängligt för mätning av den potentiella alkoholhalten i druvmust och verklig alkohol procent av volymen av det färdiga vinet via destillation.

Med PA203X digital vin refraktometer, du har flexibiliteten att blanda och matcha upp till fem olika skalor av ditt välja, ger dig förmågan till skapar riktigt anpassad vin testning av instrument.

Följande vin modeller och är tillgängliga:

VINO1 – Brix, Baume Oechsle-, KMV, och sockerhalt (g/L)
VINO3 – Baume och sockerhalt (g/L)/FONT
VINO4 – Oechsle-och sockerhalt (g/L)
VINO5 – sackaros massa fraktion, Sockerhalt (g/L), Beräknad alkoholhalt, faktisk alkoholhalt, etanol specifik vikt
VINO6 – Brix, Sockerhalt (g/L), Beräknad alkoholhalt, faktisk alkoholhalt, etanol specifik vikt
PA201 – Brix endast

Att skapa en verkligt anpassad vin refraktometer, besök vår bygg din egen refraktometer avsnitt på denna webbplats, eller ring kundtjänst.

Specifications

Ytterligare information

Skala 1003
Skala 2.124
Skala 3125
Skala 4126
Skala 5129
LinsSafir
Detektorelement1 024
ProvbrunnRostfritt stål
Skyddslock för provbrunnJa
UrsprungslandUSA
LjuskällaPrecisions-LED @ 589.3 nm
DisplayLCD-Display
Display-storlek24 tecken x 2 rader
Bakgrundsbelyst displayJa
SpråkRyska, engelska, spanska, tyska, franska
TemperaturkontrollAutomatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensationSackaros
Temperaturområde0 till 50°C (32 till 122 °F)
Batterityp2 AAA-batterier
Batteritid5000 avläsningar
Mått145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Vikt250 g (8.8 oz).
Programmerade skalor Omprogrammerbara på fabrik, förprogrammerade skalor väljs med knapptryckning
Kalibreringspunkter2
FärgSvart
InstrumenthöljeHårdplast
VattentålighetIP64 – stänkande vatten
FelkoderText-Based
GodkännandenCE

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer för Vintillverkning: Brix, Baume Oechsle, KMW & Faktisk sockerhalt i druvjuice eller druvmust”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *