Palm Abbe Digital Refraktometer för Vintillverkning: Trolig slutlig alkoholhalt från druvmust & faktiska alkoholhalten i det färdiga vinet samt Brix

7.636 kr

Mät sannolika alkoholhalten i druvmust eller druvmust-måste, och den verkliga alkoholhalten i det färdiga vinet med Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer. Detta instrument visar sannolika alkoholhalten i druvmust eller druvmust-och faktisk alkoholhalt i volymprocent och densiteten i det färdiga vinet (destillering). Det kommer också att mäta sockerhalten i Brix och Sackaroshalten i g/liter druvmust. Palm Abbe vin/alkohol refraktometer är idealisk för vinodlingar och vingårdar där kvalitet och högsta precision efterfrågas.

Artikelnr: 52-PA203X-003-128-129-194-195 Kategori:
 

Beskrivning

SkalaMediumMåttenhetDisplay visarMätområdeUpplösningPrecision
003BrixBrixBrix0 till 850.10.1
128VinPotentiella alkoholP-Alcohol %v0 till 180.10.1
129Vin – (socker)G/LSockerarter g/L0 till 30811
194Vin (alkohol genom destillering)OIV Method (% v/v)Wine ABV %0 till 300.10.25
195Vin (alkohol genom destillering)Specifik vikt (D20/20)Etanol SG1,0000 till 0.96400.00010,0003

Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer

Mät sannolika alkoholhalten i druvmust & den faktiska alkoholhalten i det färdiga vinet.

 

Den nya MISCO Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer är konstruerad speciellt för att testa potentiella alkoholhalten i druvmust, liksom den faktiska alkoholhalten i volymprocent i det färdiga vinet. Mätningarna är gjorda med precision är jämförbara med mid-range bänkmodell refraktometrar som kostar tusentals av dollar mer. Detta är ett verktyg som professionella vintillverkaren kan enkelt ger mindre miljöpåverkan t afford till finnas utan.

 

The determination of the sugar content (Brix) of grape must is clearly one of the most important measurements to a winemaker. Brix is the ratio of pure sucrose in a grape must relative to the total mass of the solution. The Palm Abbe Digital Wine/Alcohol Refractometer can quickly and accurately display Brix to 0.1% and actual sugar content in grams/liter.

 

Det är ofta fördelaktigt för vingårdsbyggnader att uppskatta potentiella alkoholhalten i en given druvmust före jäsning. Med ett urval av endast en eller två droppar grape-måste, Palm Abbe vin/alkohol refraktometer kan snabbt och noggrant mäta den förutsagda faktiska alkoholhalt i enlighet med internationella normer.

 

Den verkliga alkoholhalten i volymprocent för en viss färdig vin kan också fastställas efter destillation som erkänns av internationella organ. Efter destillering av en liten mängd vin, etanol destillatet är mätt på Palm Abbe Digital vin/alkohol refraktometer och den faktiska alkoholhalten (procent av volymen) eller specifik vikt visas. (Obs: Det är omöjligt att mäta alkoholhalten i vin genom direkt mätning av det färdiga vinet på en refraktometer. Vinet måste först destilleras och sedan destillatet testas på alkohol. Vänligen se vår vinguide för mer information).

 

Skydd mot felaktiga avläsningar på grund av temperaturskillnader, en stor oro i brytningsindex mätning, säkerställs med ickelinjär temperaturkompensation för druvsaft. Temperaturkompensation automatiskt för vätskor mellan 0 och 50 °C ( 32 till 122 °F).

 

Det rostfria Provbrunn kräver endast ett par droppar vätska för att göra mätningar. Ett enkelt, user-friendly ha kontakt med består av två knappar: en till avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ. En stor dubbel-linjen, flerspråkig LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus. Uppmaningar och mätningar kan vara selektivt visas i engelska, spanska, franska, tyska eller ryska.

 

Särskilda modeller finns tillgängliga med skalor för olika internationella enheter inklusive brytningsindex, specifik vikt @ 20 C, specifik vikt @ 17,5 C, densitet (kg/L), platon, Baume Oechsle-,, Klosterneuburger Mostwaage (KMW), och den faktiska sockerhalten i gram per liter eller i gram per kilo. Skalor finnas dessutom tillgängligt för mätning av den potentiella alkoholhalten i druvmust och verklig alkohol procent av volymen av det färdiga vinet.

 

Med Palm Abbe PA203X, du har flexibiliteten att blanda och matcha upp till fem olika skalor av ditt välja, ger dig förmågan till skapar riktigt anpassad vin-provning av instrument.

Specifications

Ytterligare information

Skala 1003
Skala 2.128
Skala 3129
Skala 4194
Skala 5195
LinsSafir
Detektorelement1 024
ProvbrunnRostfritt stål
Skyddslock för provbrunnJa
UrsprungslandUSA
LjuskällaPrecisions-LED @ 589.3 nm
DisplayLCD-Display
Display-storlek24 tecken x 2 rader
Bakgrundsbelyst displayJa
SpråkRyska, engelska, spanska, tyska, franska
TemperaturkontrollAutomatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensationSackaros
Temperaturområde0 till 50°C (32 till 122 °F)
Batterityp2 AAA-batterier
Batteritid5000 avläsningar
Mått145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Vikt250 g (8.8 oz).
Programmerade skalor Omprogrammerbara på fabrik, förprogrammerade skalor väljs med knapptryckning
Kalibreringspunkter2
FärgSvart
InstrumenthöljeHårdplast
VattentålighetIP64 – stänkande vatten
FelkoderText-Based
GodkännandenCE

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer för Vintillverkning: Trolig slutlig alkoholhalt från druvmust & faktiska alkoholhalten i det färdiga vinet samt Brix”

Din e-postadress kommer inte publiceras.