Beskrivning
52-PA203X-003-128-129-194-195
52-PA203X-003-128-129-194-195
Skala | Medium | Måttenhet | Display visar | Mätområde | Upplösning | Precision |
---|---|---|---|---|---|---|
003 | Brix | Brix | Brix | 0 till 85 | 0.1 | 0.1 |
128 | Vin | Potentiella alkohol | P-Alcohol %v | 0 till 18 | 0.1 | 0.1 |
129 | Vin – (socker) | G/L | Sockerarter g/L | 0 till 308 | 1 | 1 |
194 | Vin (alkohol genom destillering) | OIV Method (% v/v) | Wine ABV % | 0 till 30 | 0.1 | 0.25 |
195 | Vin (alkohol genom destillering) | Specifik vikt (D20/20) | Etanol SG | 1,0000 till 0.9640 | 0.0001 | 0,0003 |
Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer
Mät sannolika alkoholhalten i druvmust & den faktiska alkoholhalten i det färdiga vinet.
Den nya MISCO Palm Abbe Digital Wine-Alcohol refraktometer är konstruerad speciellt för att testa potentiella alkoholhalten i druvmust, liksom den faktiska alkoholhalten i volymprocent i det färdiga vinet. Mätningarna är gjorda med precision är jämförbara med mid-range bänkmodell refraktometrar som kostar tusentals av dollar mer. Detta är ett verktyg som professionella vintillverkaren kan enkelt ger mindre miljöpåverkan t afford till finnas utan.
The determination of the sugar content (Brix) of grape must is clearly one of the most important measurements to a winemaker. Brix is the ratio of pure sucrose in a grape must relative to the total mass of the solution. The Palm Abbe Digital Wine/Alcohol Refractometer can quickly and accurately display Brix to 0.1% and actual sugar content in grams/liter.
Det är ofta fördelaktigt för vingårdsbyggnader att uppskatta potentiella alkoholhalten i en given druvmust före jäsning. Med ett urval av endast en eller två droppar grape-måste, Palm Abbe vin/alkohol refraktometer kan snabbt och noggrant mäta den förutsagda faktiska alkoholhalt i enlighet med internationella normer.
Den verkliga alkoholhalten i volymprocent för en viss färdig vin kan också fastställas efter destillation som erkänns av internationella organ. Efter destillering av en liten mängd vin, etanol destillatet är mätt på Palm Abbe Digital vin/alkohol refraktometer och den faktiska alkoholhalten (procent av volymen) eller specifik vikt visas. (Obs: Det är omöjligt att mäta alkoholhalten i vin genom direkt mätning av det färdiga vinet på en refraktometer. Vinet måste först destilleras och sedan destillatet testas på alkohol. Vänligen se vår vinguide för mer information).
Skydd mot felaktiga avläsningar på grund av temperaturskillnader, en stor oro i brytningsindex mätning, säkerställs med ickelinjär temperaturkompensation för druvsaft. Temperaturkompensation automatiskt för vätskor mellan 0 och 50 °C ( 32 till 122 °F).
Det rostfria Provbrunn kräver endast ett par droppar vätska för att göra mätningar. Ett enkelt, user-friendly ha kontakt med består av två knappar: en till avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ. En stor dubbel-linjen, flerspråkig LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus. Uppmaningar och mätningar kan vara selektivt visas i engelska, spanska, franska, tyska eller ryska.
Särskilda modeller finns tillgängliga med skalor för olika internationella enheter inklusive brytningsindex, specifik vikt @ 20 C, specifik vikt @ 17,5 C, densitet (kg/L), platon, Baume Oechsle-,, Klosterneuburger Mostwaage (KMW), och den faktiska sockerhalten i gram per liter eller i gram per kilo. Skalor finnas dessutom tillgängligt för mätning av den potentiella alkoholhalten i druvmust och verklig alkohol procent av volymen av det färdiga vinet.
Med Palm Abbe PA203X, du har flexibiliteten att blanda och matcha upp till fem olika skalor av ditt välja, ger dig förmågan till skapar riktigt anpassad vin-provning av instrument.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.